Being an ambassador is …

Në kontekstin e javës së zbulimit shkencor, ku është më mirë të ndani praktikën tuaj me mësuesit e tjerë, ku është më shumë kënaqësi sesa drejtimi i mësuesve të rinj në rrjetin Scientix Albania.
Kjo u bë e mundur në Konferencën e parë Shkencore në Shqipëri të hartuar nga një nga Ambasadorët Shqiptarë dhe të realizuar nga të gjithë ambasadorët si një grup i madh bashkëpunimi.

Ndihem i privilegjuar që të jem pjesë e kësaj organizate, sepse vullneti i madh dhe dashuria e madhe për shkencën dhe shpërndarja e informacionit erdhi në formën më të bukur të kësaj Konference:

 • mësuesit që reflektojnë Scientix Comunnity
 • mësuesit që bëjnë pyetje sipas interesave në lëndët e shkollës
 • mësuesit që shkëmbejnë ide për përfitimet e Scientix-it në projekte
 • mësuesit që pasqyrojnë punën e tyre me minopters nga shkolla e tyre

Të gjithë ambasadorët Sxientix në bashkëpunim me njëri-tjetrin dhe me sponsorizimin e shkollës “Flatrat e Dijes” në Fier arriti të finalizojë një sipërmarrje fitimprurëse. Https://www.facebook.com/events/1814023958617651/

Është mirë që ju të njihni dhe bashkëpunoni me gratë me një karrierë mahnitëse dhe të paraqiteni si ambasadorë të arsimit të vërtetë në Shqipëri, prandaj është mirë që të jeni promotor i Grave në Shkencë:  http://www.scientix.eu/in-your-country/ SCIENTIX-3-mësues-panel ## AL

 1. Alketa Bajrami, Vlora,  ketibajrami (at) gmail.com
 2. Almida Cercizaj, Vlora,  cerciziida (at) yahoo.it
 3. Dentila Garipi, Durrës,  dentilagaripi (at) hotmail.com
 4. Rovena Hoxha, Fier,  rovena_hoxha (at) yahoo.it
 5. Luljeta Koci, Elbasan,  luljetakoci048 (at) gmail.com
 6. Adriana Laze, Tiranë,  adrianalaze (at) yahoo.com
 7. Valbona Mata, Shqipëri,  Valbonamata (at) yahoo.com
 8. Dhurata Myrtollari, Tiranë,  dhuratamyrtollari (at) gmail.com

Kjo është promovimi më i rëndësishëm për të qenë ambasador në një rrjet si Scientix.

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni faqet e mëposhtme, si dhe Scientix Albania

 1. http://www.scientix.eu/in-your-country/scientix-3-teacher-panel##AL
 2. https://www.facebook.com/events/1814023958617651/
 3. https://www.facebook.com/matematikashkenca/

 

 

 

One thought on “Being an ambassador is …

 1. Bravo for all albanian ambassador, it was a great experience for me!
  Thank you a lot Alketa!

Comments are closed.